Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

Gepubliceerd in: Psychological Research 4/2018

12-10-2017 | Author Correction

Author Correction: Emotional faces influence evaluation of natural and transformed food

Auteurs: Valerio Manippa, Caterina Padulo, Alfredo Brancucci

Gepubliceerd in: Psychological Research | Uitgave 4/2018

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Excerpt

This article unfortunately contained two mistakes. …

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Metagegevens
Titel
Author Correction: Emotional faces influence evaluation of natural and transformed food
Auteurs
Valerio Manippa
Caterina Padulo
Alfredo Brancucci
Publicatiedatum
12-10-2017
Uitgeverij
Springer Berlin Heidelberg
Gepubliceerd in
Psychological Research / Uitgave 4/2018
Print ISSN: 0340-0727
Elektronisch ISSN: 1430-2772
DOI
https://doi.org/10.1007/s00426-017-0925-z