Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2019 | Kennistoets | Uitgave 8/2019

Huisarts en wetenschap 8/2019

Atheroomcysten, excisie en biopten

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 8/2019
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

Arnold et al. beschrijven redenen voor het (ten onrechte) niet opsturen van weefsel voor histologisch onderzoek door de huisarts. De eerste reden is dat huisartsen de aandoening niet als mogelijk maligne herkennen, de tweede is dat histologie ook in de eerste lijn significante kosten met zich meebrengt. Welke reden wordt nog meer genoemd?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2019

Huisarts en wetenschap 8/2019 Naar de uitgave

Nieuws

Nieuws