Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2013 | Ingezonden brief | Uitgave 2/2013

GZ - Psychologie 2/2013

Arbeid en ggz

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 2/2013
Auteur:
Drs. Huibrecht Boluijt
Belangrijke opmerkingen
Drs. Huibrecht Boluijt, Registerpsycholoog NIP/A&O, Gezondheidspsycholoog, Sportpsycholoog
Psychologenbureau Boluijt B.V., www.psychologenbureauboluijt.nl

Samenvatting

Over de column ‘Werk aan de winkel’ van dhr. Heyne in de GZ-psychologie van december 2012 kan worden opgemerkt dat ondergetekende al ruim acht jaar in het segment van arbeid en geestelijke gezondheid werkzaam is. En ja, de ggz bleef daarbij achter, want arbeid wordt traditioneel in het algemeen als een bedreiging voor het mentale welzijn oftewel als een belemmerende factor bij het mentale herstel gezien. Niet zelden worden collega-psychologen die werkzaam zijn in re-integratieland door collega’s uit de reguliere hoek met de nek aangekeken.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2013

GZ - Psychologie 2/2013 Naar de uitgave