Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

28-09-2021 | Nieuws

Apptip DermArts: dermatologie in de kunst

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap
Auteurs:
Bart Timmers, Annet Sollie

Samenvatting

Een prikkelend en origineel idee: kunst gebruiken om de kunst van het observeren te oefenen. Dermatoloog Marianne Crijns, werkzaam in het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis, ontwikkelde hiervoor een app die in mei 2021 is gelanceerd. Geen app die voor het grijpen moet liggen vanwege zijn praktische nut, maar wel een app die leerzaam en leuk is.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel