Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2019 | Kennisquiz antwoorden | Uitgave 5/2019

TPO - De Praktijk 5/2019

Antwoorden

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 5/2019
Auteur:
Sietsche van Gunst
Regelmatige en voldoende intensieve lichaamsbeweging (ten minste een half uur per dag) draagt bij aan vermindering van pijn en verbetering van het functioneren. Deze lichaamsbeweging dient te bestaan uit een combinatie van oefeningen die zijn gericht op mobiliteit, spierkracht en uithoudingsvermogen. Wandelen, fietsen en zwemmen zijn vormen van beweging waarbij de knieën regelmatig worden belast. Voor een voorbeeld van een persoonlijk beweegprogramma kan Miranda mevrouw Den Ouden naar www.thuisarts.nl verwijzen. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2019

TPO - De Praktijk 5/2019 Naar de uitgave

Redactioneel

Vooruitblik