Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2017 | Kennisquiz | Uitgave 3/2017

TPO - De Praktijk 3/2017

Antwoorden

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 3/2017
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

Er is te weinig aanvullende informatie om een diagnose te stellen. Een candida balanitis kan een gevolg zijn van seksueel verkeer. Het lijkt niet waarschijnlijk dat de klacht door de diabetes wordt veroorzaakt, omdat meneer al langere tijd mooie glucosewaarden heeft. Een urineweginfectie kan de klacht veroorzaken, maar kan alleen met een urineonderzoek worden aangetoond.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2017

TPO - De Praktijk 3/2017 Naar de uitgave

Beschouwing diabetes en kanker

Diabetes en kanker double trouble?

Educatie probleemgedrag bij dementie

Probleemgedrag bij dementie

Lezen/kijken/zoeken

Lijden aan het leven

Kennis nhg-standaard het soa-consult

Uitgelicht NHG-Standaard Het soa-consult

Floris column

Verandering

Implementatie e-healthprogramma

Kleurjeleven e-healthprogramma in de praktijk