Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2016 | Weet jij dit? | Uitgave 3/2016

TPO - De Praktijk 3/2016

Antwoorden

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 3/2016
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

De diagnostische gedragskenmerken moeten minimaal zes maanden aanwezig zijn. Het gaat hierbij om zes of meer van de negen symptomen die passen bij aandachtstekort of hyperactiviteitimpulsiviteit. Deze symptomen moeten in onaangepaste mate aanwezig zijn en niet passen bij het ontwikkelingsniveau van het kind. De volledige diagnostische criteria voor ADHD kun je nalezen in de NHG-Standaard ADHD bij kinderen (de tabel is te lang om hier af te drukken).

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2016

TPO - De Praktijk 3/2016 Naar de uitgave

Weet jij dit?

Vragen