Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2016 | De promotie | Uitgave 4/2016

Tandartspraktijk 4/2016

Antrumperforatie: een nieuwe behandeling

Een degradeerbaar biomateriaal als alternatief

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 4/2016
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

Een antrumperforatie is een open verbinding tussen de mond- en de neusholte die idealiter zo snel mogelijk wordt gesloten om de kans op complicaties te minimaliseren. In de regel wordt een antrumperforatie gesloten door de kaakchirurg middels een chirurgische ingreep. Susan Visscher heeft, verbonden aan de afdeling mond-, kaak- en aangezichtschirurgie van het Universitair Medisch Centrum Groningen, onderzoek gedaan naar een alternatieve behandelstrategie voor antrumperforaties die door een algemeen praktiserend tandarts zelf uitgevoerd zou kunnen worden.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2016

Tandartspraktijk 4/2016 Naar de uitgave