Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2017 | Feedback post | Uitgave 8/2017

Tandartspraktijk 8/2017

Antibioticaprofylaxe anders dan bij een hartgebrek: Veel is onzeker

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 8/2017
Auteur:
prof. dr. Luzi Abraham-Inpijn
Belangrijke opmerkingen
Prof. dr. L. Abraham-Inpijn is emeritus hoogleraar Algemene Ziekteleer en Inwendige Geneeskunde verbonden aan de Divisie A (Interne Geneeskunde) van het Amsterdams Medisch Centrum.

Samenvatting

Niet alle patiënten melden hun indicatie voor antibioticaprofylaxe die voortvloeit uit hun ziekte. Dat kan zijn door onwetendheid of onderschatting van het belang van de tandheelkundige mogelijkheid van infectie. Ook bestaat er veel onzekerheid over de indicaties.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2017

Tandartspraktijk 8/2017 Naar de uitgave

Reacties van lezers

Geachte Redactie,

Intercollegiaal online

Een zwelling in het gezicht