Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2008 | Gelezen | Uitgave 1/2008

Tijdschrift voor Psychotherapie 1/2008

Anne Margriet Pot, Yolande Kuin & Marja Vink (red.) (2006). Handboek ouderenpsychologie. Utrecht: De Tijdstroom. 566 pp., € 49,–

Tijdschrift:
Tijdschrift voor Psychotherapie > Uitgave 1/2008
Auteur:
Carleen Römer
Belangrijke opmerkingen
carleen römer, klinisch psycholoog/psychotherapeut, is werkzaam bij de divisie Psychiatrie van Parnassia (Ouderencircuit) te Den Haag.

Samenvatting

Het ‘Handboek ouderenpsychologie’ is veelzijdig en omvangrijk. Ik heb me daarom voor het schrijven van deze recensie een aantal vragen gesteld: Wat voor informatie geeft het boek over ouderen? Wat betekent de informatie voor de psychologische hulpverlening aan ouderen? Is het boek te gebruiken in de opleidingen tot gz-psycholoog, klinisch psycholoog en psychotherapeut of voor arts-assistenten psychiatrie en geriatrie?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Tijdschrift voor Psychotherapie

Het Tijdschrift voor Psychotherapie biedt informatie over nieuwe ontwikkelingen in de psychotherapie in binnen- en buitenland, over opleidingen, over wetenschappelijk onderzoek, over casuïstiek, over boeken en congressen.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2008

Tijdschrift voor Psychotherapie 1/2008 Naar de uitgave

Inleiding

Inleiding

Bijeenkomsten

Bijeenkomsten