Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

23-11-2020 | Andere zienswijzen | Uitgave 4/2020

Podosophia 4/2020

Andere zienswijzen in de podotherapiepraktijk: ‘Bot-, pees- en spierklachten hebben te maken met eigenwaardeconflicten’

Tijdschrift:
Podosophia > Uitgave 4/2020
Auteurs:
David Müskens, Maureen Limpens

Samenvatting

Soms heb je een patiënt met, bijvoorbeeld, achillespeesklachten binnen korte tijd volledig klachtenvrij, terwijl het bij een andere patiënt met dezelfde soort klachten maar niet wil lukken. Hoe kan dat, vraag je je dan af. Ook podotherapeut David Müskens stelde zich deze vraag. Hij kwam onder meer in aanraking met de Biologika, Touch of Matrix‑, Dorn- en Emmett-therapie. Sinds hij de inzichten uit de Biologika toepast en de aanvullende therapieën inzet, behaalt hij veel betere resultaten in de klachtbehandeling van patiënten. In dit artikel beschrijft Müskens zelf eerst enkele theoretische kaders van de Biologika en gaat hij kort in op de andere therapieën, waarna Podosophia hem enkele vragen voorlegt.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Podotherapeut Totaal

Binnen de bundel kunt u gebruik maken van boeken, tijdschriften, e-learnings, web-tv's en uitlegvideo's. BSL Podotherapeut Totaal is overal toegankelijk; via uw PC, tablet of smartphone.

Podosophia

Podosophia stelt zich ten doel de beroepsgroep van podotherapeuten te voorzien van informatie die nodig is voor het inhoudelijk uitoefenen van het vak en het voeren van de praktijk. Daarbij is ook rui ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2020

Podosophia 4/2020 Naar de uitgave