Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2017 | Rechten en plichten | Uitgave 5/2017

GZ - Psychologie 5/2017

AMBIT als antwoord op wijkgericht werken

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 5/2017
Auteur:
Saskia Knapen
Belangrijke opmerkingen
Saskia Knapen is psychiater, inhoudelijk leidinggevende van Altrecht Persoonlijkheidsstoornissen en MBT-therapeut. Zij ontwikkelde F-ACT persoonlijkheidsstoornissen.

Samenvatting

In een Adaptive Mentalization Based Integrative Treatment (AMBIT) kunnen gz-behandelaars systematisch samenwerken met gemeenten, huisartsen en andere netwerkpartners. Mentaliseren staat centraal en de therapie richt zich niet alleen op de patiënt en zijn symptomen, maar ook op diens leefomgeving.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2017

GZ - Psychologie 5/2017 Naar de uitgave

Rechten en plichten

Tuchtrecht over de grens