Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2014 | Boeken | Uitgave 4/2014

Denkbeeld 4/2014

Alzheimer en afscheid

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 4/2014
Auteur:
Frits van den Haspel
Belangrijke opmerkingen
Frits van den Haspel (2013).
Alzheimer en afscheid. Leeuwarden: Uitgeverij Elikser.

Samenvatting

In Alzheimer en afscheid beschrijft Frits van den Haspel het dementieproces van zijn vrouw Ineke en haar besluit deze ziekte niet tot het einde mee te willen maken. Door zijn ervaringen te delen wil hij mensen helpen die in hetzelfde ‘schuitje’ zijn beland. Die ervaringen worden in dit boek minutieus beschreven.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2014

Denkbeeld 4/2014 Naar de uitgave

Column

Pis

Hoe een delier te herkennen

Acute verwardheid bij ouderen