Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2017 | In gesprek | Uitgave 5/2017

Denkbeeld 5/2017

Altijd oog voor de nuance: Onder de loep-auteur Han Diesfeldt

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 5/2017
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
Frans Hoogeveen is hoofdredacteur van Denkbeeld, gz-psycholoog bij Florence en zelfstandig gevestigd specialist dementiezorg.
Hugo van Waarde is adjunct-hoofdredacteur van Denkbeeld; hij is zelfstandig werkzaam als adviseur en trainer in de zorg voor mensen met dementie.

Samenvatting

Achttien jaar lang al gidst psycholoog Han Diesfeldt de lezers van Denkbeeld door de wetenschap. Uit de onafzienbare stroom publicaties vist hij keer op keer kleine pareltjes op die een verrassend licht werpen op de ouder wordende mens en de psy- chogeriatrie. In dit nummer de honderdste aflevering van Diesfeldts rubriek. Frans Hoogeveen en Hugo van Waarde spraken met hem over zijn werk voor Denkbeeld en zijn opvattingen over dementie en de dementiezorg.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2017

Denkbeeld 5/2017 Naar de uitgave

Onder de loep honderdste aflevering! Wetenschappelijk onderzoek nader bekeken

Clownerie zonder clowns: De waarde van het clowneske in de ouderenzorg