Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2017 | In de etalage | Uitgave 1/2017

Denkbeeld 1/2017

Als woorden niet meer volstaan

De projecten van De Stichting Koffer

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 1/2017
Auteur:
Theo Royers
Belangrijke opmerkingen
Theo Royers is redacteur van Denkbeeld; hij is zelfstandig werkzaam als trainer-coach en adviseur via Labez te Zutphen. Meer informatie over de activiteiten van De Stiching Koffer is te vinden op: www.​destichtingkoffe​r.​nl.​

Samenvatting

Taal kan een gebrekkig middel zijn in de communicatie met iemand met dementie. Muziek bijvoorbeeld blijft vaak langer hangen en roept makkelijker emoties en herinneringen op. Maar ook met theater is veel te doen, zo bewijzen de theatrale initiatieven en trainingen van De Stichting Koffer.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2017

Denkbeeld 1/2017 Naar de uitgave

Onder de loep

Pas op je tellen