Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2021 | Casus Gnathologie/restauratieve tandheelkunde (deel 2) | Uitgave 3/2021

Tandartspraktijk 3/2021

Als kauwen en lachen weer mogelijk is

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 3/2021
Auteur:
Willemijn van Susante
Belangrijke opmerkingen
Auteurs
Willemijn van Susante (ACTA, 2011) is werkzaam als restauratief tandarts i.o. bij XQDent in Bilthoven. Zij is mede-oprichter van BITE Functional Dentistry.

Samenvatting

Een verwezen patiënt heeft pijn tijdens het kauwen en is ontevreden met de esthetiek van haar gebit. Met de juiste diagnostiek (zie TP 2-2021) is een behandelplan opgesteld. Dit artikel geeft nauwkeurig weer welke stappen zijn gevolgd om het behandelplan volledig uit te voeren, met een lachende, pijnvrije patiënt als resultaat.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2021

Tandartspraktijk 3/2021 Naar de uitgave

Inzicht in ondersteuningsbehoefte voor zorgverleners

Het autismepaspoort

Kennistoets Tandtechniek

Doe méér met POM