Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2014 | Nascholing | Uitgave 3/2014

TPO - De Praktijk 3/2014

Als je twijfelt aan de diagnose diabetes type 2

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 3/2014
Auteur:
Hans van Wijland
Belangrijke opmerkingen

Auteursgegevens

Gezondheidscentrum De Mare, Wielingenweg 1-7, 1826 BC Alkmaar: Hans van Wijland, kaderarts diabetes.
Correspondentie: wijland@deleonnet.nl.
Mogelijke belangenverstrengeling: niets gemeld.
Reageren?
Jullie mening is belangrijk voor ons. Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via tpo@nhg.org of of via twitter https://​twitter.​com/​TPOnhg.
De Landelijke Transmurale Afspraak Diabetes mellitus type 21 adviseert consultatie van, of verwijzing naar de tweedelijn (de internist) in vijf gevallen: bij twijfel over de diagnose, problemen bij de glykemische instelling, problemen bij de behandeling van risicofactoren, het onvoldoende onder controle krijgen van complicaties, en bij zwangerschap of een zwangerschapswens.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2014

TPO - De Praktijk 3/2014 Naar de uitgave

weet je dit?

Vragen

weet je dit?

Antwoorden

Lezen/kijken/zoeken

Wat zit er eigenlijk in?