Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2010 | Promovendi | Uitgave 10/2010

Huisarts en wetenschap 10/2010

‘Als je geen pathologie hebt kunnen aantonen, begínt het probleem pas’

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 10/2010
Auteur:
Ans Stalenhoef

Samenvatting

Op 17 september promoveerde Paul Houben op zijn proefschrift Interpretation of diagnostic test results. Pretest expectations, test interpretation and management decisions in routine general practice. Elders in dit nummer is zijn onderzoeksartikel opgenomen. In een interview vertelt hij wat zoal bij zijn onderzoek kwam kijken.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2010

Huisarts en wetenschap 10/2010 Naar de uitgave

Journaal

Aangestipt