Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

10-08-2018 | Beschouwing | Uitgave 9/2018

Huisarts en wetenschap 9/2018

Als het functioneren tekortschiet

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 9/2018
Auteur:
Jan-Willem Weenink
Belangrijke opmerkingen
Weenink JW. Als het functioneren tekortschiet. Huisarts Wet 2018;61(9):34-6. DOI: 10.1007/s12445-018-0231-z.
Mogelijke belangenverstrengeling: niets aangegeven.
Jan-Willem Weenink is op maandag 16 april 2018 gepromoveerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen op het proefschrift Back on track: addressing poor performance of healthcare professionals .

Samenvatting

Huisartsen zijn oververtegenwoordigd in tuchtzaken. Het wordt ook steeds belangrijker dat je kunt aantonen dat je je vak op een verantwoorde manier uitoefent, maar huisartsen maken vaak onvoldoende gebruik van de bestaande mogelijkheden om te reflecteren op hun eigen functioneren en op dat van collega’s.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Andere artikelen Uitgave 9/2018

Huisarts en wetenschap 9/2018 Naar de uitgave