Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2007 | Article | Uitgave 2/2010

Kind & Adolescent Praktijk 2/2010

Als een baby 100 wordt…

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 2/2010
Auteur:
Robert van Andel

Abstract

Er zijn ziektes die onontkoombaar tot sterven leiden; ziektes, waarvoor geen behandeling, zelfs geen te proberen behandeling bekend is. Je zou kunnen zeggen dat het leven zelf zo’n ziekte is, maar als je er 100 mee wordt is dat niet zo triest. Het moment waarop de genetische aanleg van zo’n ziekte zich openbaart terwijl de toekomst nog open zou moeten liggen, toont het geniepige ervan, omdat je je realiseert dat iets kwaads in aanleg altijd al aanwezig is geweest zonder dat je daar iets mee kan of had gekund.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2010

Kind & Adolescent Praktijk 2/2010 Naar de uitgave