Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2016 | Uitgave 3/2016

Denkbeeld 3/2016

Alles voor Bep

Hoe Bep Heerens nog steeds thuis kan wonen

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 3/2016
Auteur:
Lisette Hoes
Belangrijke opmerkingen
Lisette Hoes is freelance journalist; zij werkt in de zorg bij Home Instead.

Samenvatting

Al 66 jaar zijn ze samen, Arie en Bep Heerens. En nog steeds onafscheidelijk in hun seniorenwoning. Ook al heeft Bep veel verloren aan haar dementie, Arie laat haar niet helemaal ontglippen. Hij houdt haar goed vast, letterlijk en figuurlijk. En hij staat er zeker niet alleen voor. Met hulp van zijn dochters en professionele ondersteuning in de vorm van zorgverlener Marizjenne, kan hij Bep nog bij zich houden. ‘Dankzij alle fantastische hulp beleef ik nog veel gelukkige momenten met mijn vrouw.’ Lisette Hoes was er getuige van.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2016

Denkbeeld 3/2016 Naar de uitgave

In de etalage

Stimuleringsprijs