Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2013 | Ontmoeting | Uitgave 2/2013

Denkbeeld 2/2013

Alles is liefde

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 2/2013
Auteur:
Frans Hoogeveen
Belangrijke opmerkingen
Illustratie Erik Flokstra/Twinmedia
Ik leerde Rien in juni 2007 kennen. Hij was toen 83 jaar oud. Als gespreksleider van het Alzheimer Café Rijswijk zocht ik iemand voor een interview over het verlies van je demente partner. Riens casemanager attendeerde mij op hem. ‘Dát is iemand met een indrukwekkend verhaal,’ zei ze. En dat klopte.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2013

Denkbeeld 2/2013 Naar de uitgave

Kleinbeeld

Kort Nieuws

In De Etalage

Brief aan mezelf