Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2013 | Uitgave 5/2013

Denkbeeld 5/2013

Allen voor allen

Op bezoek bij Odensehuis Amsterdam

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 5/2013
Auteur:
Lisette Hoes
Belangrijke opmerkingen
Op bezoek bij Odensehuis Amsterdam
Tekst Lisette Hoes
Beeld Hans Oostrum
Lisette Hoes is freelance journalist.
In een klein, doodlopend steegje staat een groot huis: Odensehuis Amsterdam. Een unieke plek voor mensen met beginnende dementie, hun familie en vrienden. Een zorgindicatie is niet nodig om naar binnen te mogen, wel een bescheiden eigen bijdrage, begeleiding door een mantelzorger en de wil om nog iets te betekenen in het leven. Denkbeeld ging er op bezoek, op zo maar een dinsdag.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2013

Denkbeeld 5/2013 Naar de uitgave