Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2020 | Casus | Uitgave 3/2020

Obstructief Slaapapneusyndroom
TPO - De Praktijk 3/2020

All you need is sleep

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 3/2020
Auteur:
Esther Bood

Samenvatting

De meeste patiënten die we zien tijdens ons spreekuur hebben een verhoogd risico op hart- en vaatziekten door hoge bloeddruk, verhoogd cholesterol of diabetes. Onderstaande casus gaat over iemand met Obstructief Slaapapneusyndroom (OSAS) en de impact hiervan op zijn (cardiovasculaire) gezondheid en zijn leven.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2020

TPO - De Praktijk 3/2020 Naar de uitgave