Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2018 | Column | Uitgave 4/2018

Tandartspraktijk 4/2018

Algoritmes

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 4/2018
Auteur:
Arthur van Winsen
Belangrijke opmerkingen
Arthur van Winsen studeerde filosofie en tandheelkunde. Hij voerde tot voor kort een algemene praktijk in Leiden.

Samenvatting

Onlangs bezocht ik een presentatie over de digitaal vervaardigde volledige prothese. Een van de sprekers, zaakgelastigde van de Amerikaanse investeerder Global Dental Sciences, maakte duidelijk dat er steeds minder mensenhanden nodig zijn voor het tandtechnische werk. Een doemscenario voor menig tandtechnicus. Ook de tandarts kreeg met twee zittingen nog slechts een bescheiden rol toebedeeld: het nemen van de eerste afdruk en het plaatsen van de prothese. ‘De afdruk kan ook nog gedigitaliseerd worden met behulp van scanapparatuur. Zo gaat het werk steeds leuker worden’, profeteerde hij.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2018

Tandartspraktijk 4/2018 Naar de uitgave

Out of the box (28)

Voorspelbare prothetiek