Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2010 | SELECTIEF | Uitgave 11/2010

Tandartspraktijk 11/2010

ALGEMEEN

Vergelijking van intraorale radiografie en limited CBCT bij de beoordeling van blijvende elementenmet een wortelfractuur

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 11/2010
Auteur:
dr. J.G.J.H. Schols
Belangrijke opmerkingen
orthodontist

Abstract

De radiologische evaluatie van wortelfracturen wordt gewoonlijk uitgevoerdmet behulp van periapicale en occlusale foto’s. De introductie van de cone beamcomputed tomografie (CBCT) heeft nieuwe diagnostischemogelijkheden gecreëerd. De doelen van het onderhavige onderzoek waren de traditionele tweedimensionale röntgenfoto’s te vergelijkenmet limited CBCT-afbeeldingenmet betrekking tot (1) fractuurlocatie en (2) de hoek van de wortelfracturen zoals gemeten op sagittale CBCT-opnamen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 11/2010

Tandartspraktijk 11/2010 Naar de uitgave

OriginalPaper

Pech voor Elmo?

OriginalPaper

Verzwijging

TANDARTS IN DE PRAKTIJK

Ervaring opdoen