Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

Gepubliceerd in: Verslaving 2/2017

31-05-2017 | Verslaving in de Media

Alcoholvrij bier – eindelijk populair?

Auteurs: Dr. Suzan Oudejans, Drs. Masha Spits

Gepubliceerd in: Verslaving | Uitgave 2/2017

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Extract

Het is eerder nooit wat geworden met alcoholvrije dranken. Het is geprobeerd met Shandy, maar dat bleef hangen bij de pubers. Toen kwamen Rivella, Crodino en Jillz, en inmiddels kunnen hipsters zich laven aan de Bionade. Maar tot een geaccepteerd alternatief voor een gezellige avond hebben ze het nooit gebracht. De allerslechtste kaarten hiervoor had alcoholvrij bier – ook wel maltbier genoemd – dat de imagoklap die door Youp van het Hek werd uitgedeeld nooit echt te boven leek te komen. 1 Maar er lijkt iets te veranderen. …

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

Voetnoten
9
Dat betekent dat het product, buiten dat er geen alcohol in zit, gebrouwen is volgens procedures die vallen binnen de regels voor de zogenoemde ‘halal-certificering’. Zie bit.​ly/​TVV17-halal.
 
Metagegevens
Titel
Alcoholvrij bier – eindelijk populair?
Auteurs
Dr. Suzan Oudejans
Drs. Masha Spits
Publicatiedatum
31-05-2017
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
Verslaving / Uitgave 2/2017
Print ISSN: 1574-1842
Elektronisch ISSN: 1875-7073
DOI
https://doi.org/10.1007/s12501-017-0123-0