Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2015 | Column | Uitgave 4/2015

Tijdschrift voor praktijkondersteuning 4/2015

Afscheid

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 4/2015
Auteur:
Bas Janssen
Belangrijke opmerkingen
Bas Janssen (42) is praktijkondersteuner en werkt als manager bij drie gezondheidscentra. Daarnaast geeft hij les aan de opleiding tot praktijkondersteuner. Hij is getrouwd en heeft drie kinderen. Ruim vijf jaar deelde hij in 29 columns lief en leed uit de praktijk met de lezers van TPO.

Samenvatting

Een van mijn goeroes, Youp van het Hek, zei ooit: “iets is alleen maar leuk als het een keer ophoudt. Anders is het een keer niet meer leuk.” Ik geloof wel in deze oneliner en gebruik hem dus als opening van deze column. Mijn laatste column die je hier van mij zult lezen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2015

Tijdschrift voor praktijkondersteuning 4/2015 Naar de uitgave

Weet je dit?

Antwoorden

Weet je dit?

Vragen