Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2017 | Boek bespreking | Uitgave 1/2017

Standby 1/2017

Administratie voor tandartsassistenten

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 1/2017
Auteur:
Ditte Wooning
Belangrijke opmerkingen
De auteurs zijn Maria de Vries en Elly Hogeveen zijn beiden docenten aan de opleiding tot tandartsassistent

Samenvatting

Het voeren van een goede tandheelkundige administratie is een must voor iedere tandheelkundige praktijk. Het boek is in eerste instantie bedoeld voor de assistent in opleiding maar is ook een prima naslagwerk voor alle medewerkers in de tandheelkundige praktijk. Naast uitgebreide informatie over tandheelkundige zorg in ons land, staan in het boek veel opdrachten en ook handige tips bij het correct uitvoeren van de administratie

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2017

Standby 1/2017 Naar de uitgave

Praktijkvoorbeeld

Wat zijn koolhydraten?