Skip to main content
Top
Gepubliceerd in: Huisarts en wetenschap 5/2011

01-05-2011 | JOURNAAL

ADHD: ligt het dan toch aan het eten?

Auteur: Marjolein Krul

Gepubliceerd in: Huisarts en wetenschap | Uitgave 5/2011

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

ADHD is een multifactoriële aandoening waarbij zowel omgevings- als genetische factoren betrokken zijn. Zowel in de wetenschappelijke literatuur als in andere media wordt over de mogelijke invloed van voedsel op deze aandoening gespeculeerd.
Literatuur
go back to reference Pelsser LM, et al. Effects of a restricted elimination diet on the behaviour of children with attention-deficit hyperactivity disorder (INCA study): a randomised controlled trial. Lancet 2011;377:494–503. PubMedCrossRef Pelsser LM, et al. Effects of a restricted elimination diet on the behaviour of children with attention-deficit hyperactivity disorder (INCA study): a randomised controlled trial. Lancet 2011;377:494–503. PubMedCrossRef
Metagegevens
Titel
ADHD: ligt het dan toch aan het eten?
Auteur
Marjolein Krul
Publicatiedatum
01-05-2011
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
Huisarts en wetenschap / Uitgave 5/2011
Print ISSN: 0018-7070
Elektronisch ISSN: 1876-5912
DOI
https://doi.org/10.1007/s12445-011-0117-9

Andere artikelen Uitgave 5/2011

Huisarts en wetenschap 5/2011 Naar de uitgave