Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2013 | werk in uitvoering | Uitgave 4/2013

Kind & Adolescent Praktijk 4/2013

ADHD@HOME: thuisbehandeling van adhd

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 4/2013
Auteurs:
Dr. Ellen Nobel, Drs. Agnes Brunnekreef, Drs. Barbara van den Hoofdakker, Drs. Pieter Hoekstra
Belangrijke opmerkingen
over de auteurs Drs. E. Nobel, gz-psycholoog, promovendus, dr. J.A. Brunnekreef, gz-psycholoog, copromotor en dr. B.J. van den Hoofdakker, klinisch psycholoog/cognitief gedragstherapeut en projectleider ADHD @HO ME, allen werkzaam bij Accare Universitair Centrum, Groningen. Dr. P.J. Hoekstra is universitair hoofddocent bij de afdeling Psychiatrie van het Universitair Medisch Centrum Groningen, projectleider ADHD @HO ME. E-mail: adhd.home@accare.nl.
ADHD@HOME wordt gefinancierd door ZonMw Zorg Voor Jeugd

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

BSL Academy Social Work GGZ

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2013

Kind & Adolescent Praktijk 4/2013 Naar de uitgave