Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2017 | Educatie richtlijn behandeling tabaksverslaving | Uitgave 2/2017

TPO - De Praktijk 2/2017

Actualisering richtlijn behandeling tabaksverslaving

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 2/2017
Auteur:
Gerda Keizer

Samenvatting

Veel praktijkverpleegkundigen en praktijkondersteuners hebben begeleiding bij het stoppen met roken in hun takenpakket. Dat is een dynamisch terrein. Zo verscheen eind 2016 de aangepaste richtlijn Behandeling van tabaksverslaving, met herziening van de onderwerpen gedragsmatige ondersteuning, farmacotherapeutische interventies, e-health en e-sigaret. Hiermee is de behandeling weer up-to-date.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2017

TPO - De Praktijk 2/2017 Naar de uitgave

Interview geen medisch model, maar autonomie

Geen medisch model, maar autonomie

Redactioneel

Luchtkwaliteit

Kennis lesa ondervoeding

Uitgelicht LESA Ondervoeding