Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2013 | Uitgave 6/2013

JGZ Tijdschrift voor jeugdgezondheidszorg 6/2013

Abstracts van het 17e EUSUHM-congres Londen: JGZ-richtlijn: Preventie, opsporing en aanpak van voorkeurshouding en schedelvervorming

Tijdschrift:
JGZ Tijdschrift voor jeugdgezondheidszorg > Uitgave 6/2013
Auteurs:
M.M. Boere-Boonekamp, B.E. Sleuwen, L.A. van Vlimmeren, M.P. L’Hoir
Belangrijke opmerkingen
Van 27 tot en met 29 juni 2013 vond het 17e EUSUHM-congres plaats in Londen. Het thema van dit congres was: ‘Breaking down the barriers: reducing health inequalities for Europe’s children and young people’. Een groot aanbod van sprekers uit allerlei landen hield lezingen over lopend of recent afgesloten onderzoek. Er waren plenaire sessies, onder andere met de minister van Volksgezondheid en met jongeren die hun eigen ervaringen deelden, postersessies en parallelsessies rond bepaalde thema’s. In dit nummer de laatste vier abstracts. Alle andere abstracts zijn opgenomen in nummer 5 van dit tijdschrift.
1 TNO Child Health, Leiden; 2 Universitair Medisch Centrum St Radboud, afdeling Revalidatie, sectie Kinderfysiotherapie, Nijmegen

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

TBV Online Plus

Leden van de NVAB en NVVG hebben naast een abonnement op het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde (TBV) ook online toegang tot vier tijdschriften.

Jeugdgezondheidszorg

Dit is een vakblad voor wie werkzaam is in de jeugdgezondheidszorg of in zijn of haar praktijk veel met kinderen te maken heeft. Elke twee maanden verschijnt het blad met twintig pagina's op magazineformaat, waarin telkens vijf à zes onderwerpen in afgeronde vorm worden behandeld en ook veel informatie (actualiteiten, boekbesprekingen en nieuws over cursussen en adressen) in kort bestek wordt gegeven.

BSL Academy hbo-V Saxion Parttime School jaarlicentie

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2013

JGZ Tijdschrift voor jeugdgezondheidszorg 6/2013 Naar de uitgave