Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2012 | Uitgave 5/2012

Denkbeeld 5/2012

ABC kleinschalig wonen

Handleiding voor het realiseren van een zorgvisie

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 5/2012
Auteurs:
Sanne Mast, Anne van den Bosch, Cynthia Veerbeek, Carolien Smits
Belangrijke opmerkingen
Sanne Mast en Cynthia Veerbeek volgen beiden de opleiding verpleegkunde en Anne van den Bosch de opleiding logopedie aan de Christelijke Hogeschool Windesheim te Zwolle. Carolien Smits is lector'Innoveren in de Ouderenzorg' aan deze hogeschool.
In kleinschalige woonvoorzieningen voor mensen met dementie is het lastig om een eenduidige zorgvisie te realiseren, zo blijkt uit onderzoek. Naar aanleiding hiervan heeft het lectoraat ‘Innoveren in de Ouderenzorg’ van Hogeschool Windesheim te Zwolle een handleiding ontwikkeld die bestaande en nieuwe kleinschalige woonprojecten een handje kan helpen bij het verankeren van de zorgvisie.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2012

Denkbeeld 5/2012 Naar de uitgave

OriginalPaper

Zeg het met beelden