Skip to main content
Top

2016 | OriginalPaper | Hoofdstuk

29. Aanzijn

Auteur : T. A. C. M. Gerritse

Gepubliceerd in: Over kleine dingen

Uitgeverij: Bohn Stafleu van Loghum

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Met de door Veldman geïntroduceerde term aanzijn benoemt de haptonomie die wijze van mens-zijn die haar als ideaal voor ogen staat. De term aanzijn slaat op belangeloze liefde maar wil meer zeggen dan dat alleen.
Metagegevens
Titel
Aanzijn
Auteur
T. A. C. M. Gerritse
Copyright
2016
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
DOI
https://doi.org/10.1007/978-90-368-1269-6_29