Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2011 | bijlage 2/2011

Mednet 2/2011

Aandeel transvetzuren in voedsel fors gedaald

Tijdschrift:
Mednet > bijlage 2/2011
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Het aandeel transvetzuren in de Nederlandse voeding was halverwege de jaren tachtig met 15 gram per dag, ruim 4 procent van de dagelijkse energiebehoefte, een van de hoogste in de wereld. Dit percentage daalde de afgelopen decennia naar minder dan 1 procent. Is hiermee de strijd gestreden?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Over dit artikel

Andere artikelen bijlage 2/2011

Mednet 2/2011 Naar de uitgave

Redactioneel

Onderzoek