Skip to main content
Top
Gepubliceerd in: Mednet 2/2011

01-05-2011

Aandeel transvetzuren in voedsel fors gedaald

Auteur: Bohn Stafleu van Loghum

Gepubliceerd in: Mednet | bijlage 2/2011

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Het aandeel transvetzuren in de Nederlandse voeding was halverwege de jaren tachtig met 15 gram per dag, ruim 4 procent van de dagelijkse energiebehoefte, een van de hoogste in de wereld. Dit percentage daalde de afgelopen decennia naar minder dan 1 procent. Is hiermee de strijd gestreden?

Metagegevens
Titel
Aandeel transvetzuren in voedsel fors gedaald
Auteur
Bohn Stafleu van Loghum
Publicatiedatum
01-05-2011
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
Mednet / Uitgave bijlage 2/2011
Print ISSN: 1568-7716
Elektronisch ISSN: 1876-5963
DOI
https://doi.org/10.1007/s12462-011-0203-5

Andere artikelen bijlage 2/2011

Mednet 2/2011 Naar de uitgave

Redactioneel

Onderzoek