Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2015 | Journaal | Uitgave 4/2015

Tijdschrift voor praktijkondersteuning 4/2015

Aandacht voor Alzheimer light

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 4/2015
Auteur:
Mattees van Dijk

Samenvatting

Bij het ouder worden neemt de functie van vrijwel alle organen af, ook van onze hersenen. Er is geen huisarts of praktijkondersteuner die niet eens een vraag kreeg van een patiënt, diens familielid of partner waarin de angst verwoord was voor beginnende Alzheimer.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2015

Tijdschrift voor praktijkondersteuning 4/2015 Naar de uitgave

Lezen/kijken/zoeken

Inhalatorgebruik.nl

Weet je dit?

Vragen

Column

Afscheid

Weet je dit?

Antwoorden

Lezen/kijken/zoeken

Ondertussen in H&W