Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2016 | Tandarts in de praktijk | Uitgave 5/2016

Tandartspraktijk 5/2016

Aan stoppen denk ik nog niet

De hoge – en lange – vlucht van jan barkhof

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 5/2016
Auteur:
Frank van Wijck
Belangrijke opmerkingen
Frank van Wijck is freelance journalist gespecialiseerd in de gezondheidszorg.

Samenvatting

Werken als piloot bij de KLM heeft Jan Barkhof de ruimte gegeven om zijn tandartspraktijk aan huis in Heemstede precies zo te organiseren als hij wilde. Zijn pensionering in de luchtvaart op 56-jarige leeftijd luidde een periode in waarin hij zich verder kon specialiseren in de gnathologie, in combinatie met restauratieve tandheelkunde en myofunctie. Een periode waarin hij nu, op zijn tachtigste, nog steeds met plezier actief is.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2016

Tandartspraktijk 5/2016 Naar de uitgave

Reacties van lezers

Pijnstilling in de mondzorg