Skip to main content
main-content

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2016 | Thema mensen met verward gedrag | Uitgave 5/2016

Sociaal Bestek 5/2016

Aan de slag met psychische aandoeningen

Werk als medicijn

Tijdschrift:
Sociaal Bestek > Uitgave 5/2016
Auteur:
Kim Reemer
Belangrijke opmerkingen
Kim Reemer is beleidsmedewerker participatie en arbeidsmarkt Sociaal domein Fryslân. kim.reemer@sdfryslan.nl | 058-2338600 | 06-41758375
Sociaal domein Fryslân is een Gemeenschappelijke Regeling van de 24 Friese gemeenten en voert namens hen regionale beleidstaken en inkoop in het sociaal domein uit. De organisatie is ondergebracht bij de gemeente Leeuwarden.

Samenvatting

Psychische aandoeningen vormen een groot struikelblok bij het verkrijgen en behouden van werk. In vier arbeidsmarktregio’s experimenteren gemeenten, ggz-instellingen, UWV, RMC’s, SW-bedrijven, werkgevers en cliënten met interventies en betere samenwerking om mensen met psychische aandoeningen duurzaam aan het werk te krijgen. De arbeidsmarktregio Friesland is een van die vier.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Sociaal Domein

BSL Sociaal Domein is een online platform met daarin de vakbladen die het Sociaal Domein bestrijken. Professionals die werkzaam zijn in het brede werkgebied binnen het Sociaal Domein kunnen in de diverse vakbladen op dit terrein hun achtergrondinformatie vinden.


Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2016

Sociaal Bestek 5/2016Naar de uitgave

Arbeidsmarkt in cijfers en trends

Verplicht gemotiveerd

Cliëntencolumn

Wensen