Skip to main content
Top

2007 | OriginalPaper | Hoofdstuk

7a Klaarmaken en opdienen van eten en drinken https://static-content.springer.com/image/chp%3A10.1007%2F978-90-313-9359-6_16/MediaObjects/978-90-313-9359-6_16_Fig1_HTML.jpg

Auteurs : Nicolien van Halem, Henny de Leeuw, Tera Stuut, Johan van ’t Wout

Gepubliceerd in: Beroepspraktijkvorming Helpende

Uitgeverij: Bohn Stafleu van Loghum

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

De warme maaltijd is voor veel mensen een prettige onderbreking van de dag. Ook geven vaste tijden voor eten en drinken structuur aan de dag. Eten en drinken zijn een sociale bezigheid, je zult merken dat de meeste zorgvragers met meer plezier eten en drinken in gezelschap. Eten dat lekker is klaargemaakt en aantrekkelijk geserveerd helpt om trek in eten te krijgen.
Metagegevens
Titel
7a Klaarmaken en opdienen van eten en drinken
Auteurs
Nicolien van Halem
Henny de Leeuw
Tera Stuut
Johan van ’t Wout
Copyright
2007
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
DOI
https://doi.org/10.1007/978-90-313-9359-6_16