Skip to main content
Top

2010 | OriginalPaper | Hoofdstuk

7 Onderscheiden door creatief denken

Auteurs : Lia Bijkerk, Wilma van der Heide

Gepubliceerd in: Haal het beste uit jezelf!

Uitgeverij: Bohn Stafleu van Loghum

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

De leden van de regiekring van een hbo-managementopleiding proberen ideeën te verzinnen waardoor zij een prijs kunnen winnen.
Bijlagen
Alleen toegankelijk voor geautoriseerde gebruikers
Literatuur
go back to reference Byttebier, I. (2002). Creativiteit. Hoe? Zo! Tielt: Lanno. Dit is een prachtig geïllustreerd boek van een van de grondleggers van creatief denken. Byttebier, I. (2002). Creativiteit. Hoe? Zo! Tielt: Lanno. Dit is een prachtig geïllustreerd boek van een van de grondleggers van creatief denken.
go back to reference Kadijk, J., & Kortleven, C. (2007). En … Actie! Creativiteit en improvisatie voor groepen en teams. Zaltbommel: Thema. In dit boek worden naast de theorie ook heel veel methoden besproken om de creativiteit te vergroten. Kadijk, J., & Kortleven, C. (2007). En … Actie! Creativiteit en improvisatie voor groepen en teams. Zaltbommel: Thema. In dit boek worden naast de theorie ook heel veel methoden besproken om de creativiteit te vergroten.
go back to reference Vlemmings, M. (2007). Het creativiteitsspel. Zaltbommel: Thema. In dit doosje zitten 49 kaartjes die je kunt gebruiken om nieuwe ideeën te krijgen of bijzondere oplossingen te verzinnen bij een probleem. Vlemmings, M. (2007). Het creativiteitsspel. Zaltbommel: Thema. In dit doosje zitten 49 kaartjes die je kunt gebruiken om nieuwe ideeën te krijgen of bijzondere oplossingen te verzinnen bij een probleem.
Metagegevens
Titel
7 Onderscheiden door creatief denken
Auteurs
Lia Bijkerk
Wilma van der Heide
Copyright
2010
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
DOI
https://doi.org/10.1007/978-90-313-8168-5_8