Skip to main content
main-content
Top

26-11-2021 | Nieuws

7 december 2021 Webinar | De vernieuwde kwaliteitsstandaard Naasten


Hoe kun je als professional naasten zo goed mogelijk betrekken én ondersteunen? Welke elementen en hulpmiddelen uit de vernieuwde standaard zijn behulpzaam voor professional, patiënt en naaste?

Meld je hier aan voor het webinar betrekken naasten >

Naar de generieke module Naasten >

Naar alle GGZ Standaarden >

Bron: AkwaGGZNVGzP

Gerelateerde informatie

Vernieuwd: Kwaliteitsstandaard voor betrekken van Naasten (gzpsychologie.nl sep 2021)

Aanbevolen

01-11-2018 | Opinie | Uitgave 5/2018

Kwaliteitsstandaarden als keuzehulp

Op 18 juni diende het Netwerk Kwaliteitsontwikkeling GGz ggz-kwaliteitsstandaarden in bij het Register van Zorginstituut Nederland. Voldoen de standaarden aan de criteria van het Toetsingskader, dan neemt het Zorginstituut deze op in het Register …

Aanbevolen

17-12-2020 | Psychologie | Nieuws

Nieuwe Zorgstandaard Dissociatieve stoornissen

De nieuwe zorgstandaard Dissociatieve stoornissen is vandaag gepubliceerd door Akwa GGZ. De zorgstandaard beschrijft vijf typen dissociatieve stoornissen, helpt patiënten bij het vinden van de juiste hulp en biedt professionals handvatten voor de complexe diagnostiek en behandeling.

Onze productaanbevelingen

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.