Skip to main content
Top

2013 | OriginalPaper | Hoofdstuk

6 Spijsvertering

Auteurs : J.A.M. Baar, Drs. C.A. Bastiaanssen, Drs. A.A.F. Jochems

Gepubliceerd in: Anatomie & fysiologie (AG)

Uitgeverij: Bohn Stafleu van Loghum

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Onze maaltijden en tussendoortjes zijn samengesteld uit verschillende levensmiddelen (voedingsmiddelen) zoals brood, kaas, vlees, aardappelen, groente en fruit. In de voedingsmiddelen komen zo’n 50 stoffen voor die onontbeerlijk zijn voor het lichaam. Deze stoffen worden voedingsstoffen of nutriënten genoemd.
Metagegevens
Titel
6 Spijsvertering
Auteurs
J.A.M. Baar
Drs. C.A. Bastiaanssen
Drs. A.A.F. Jochems
Copyright
2013
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
DOI
https://doi.org/10.1007/978-90-368-0338-0_6