Skip to main content
Top

2010 | OriginalPaper | Hoofdstuk

6 Duizeligheid en flauwvallen, een kwestie van evenwicht

Auteur : R. J. Schim van der Loeff-van Veen

Gepubliceerd in: Zorg voor de kwetsbare oudere

Uitgeverij: Bohn Stafleu van Loghum

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Wie op de kermis wel eens net een rondje te veel in de draaimolen heeft gezeten, weet hoe duizelig een mens zich kan voelen. Datzelfde gevoel kun je krijgen na flink wat borreltjes te hebben gedronken, aan de vooravond van een flinke griep of door op een warme dag uren in de rij te moeten staan voor een kaartje van een popconcert.
Literatuur
go back to reference Dito JC, Stavast T, Zwart DE. Basiszorg boek 1, hoofdstuk 9. De zorg voor houding, beweging en mobiliteit. Basiswerk Niveau 3. Houten: Bohn Stafleu van Loghum, 2008. ISBN 9789031349685.CrossRef Dito JC, Stavast T, Zwart DE. Basiszorg boek 1, hoofdstuk 9. De zorg voor houding, beweging en mobiliteit. Basiswerk Niveau 3. Houten: Bohn Stafleu van Loghum, 2008. ISBN 9789031349685.CrossRef
go back to reference www.seniorgezond.nl. Het aantal senioren dat te maken krijgt met een valongeval is groot en de gevolgen zijn vaak ernstig. Deze website helpt je om valongevallen te voorkomen. www.​seniorgezond.​nl. Het aantal senioren dat te maken krijgt met een valongeval is groot en de gevolgen zijn vaak ernstig. Deze website helpt je om valongevallen te voorkomen.
Metagegevens
Titel
6 Duizeligheid en flauwvallen, een kwestie van evenwicht
Auteur
R. J. Schim van der Loeff-van Veen
Copyright
2010
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
DOI
https://doi.org/10.1007/978-90-313-6942-3_6