Skip to main content
Top

2010 | OriginalPaper | Hoofdstuk

3 Samenwerken in de regiekring

Auteurs : Lia Bijkerk, Wilma van der Heide

Gepubliceerd in: Haal het beste uit jezelf!

Uitgeverij: Bohn Stafleu van Loghum

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Over zes maanden wordt er een muziekconcours op de hogeschool van Hannelore georganiseerd, speciaal voor studenten, docenten en overige medewerkers.
Literatuur
go back to reference Coppoolse, P. (1999). Teamvorming. Management van sociaal-emotionele processen in samenwerkingsverbanden. Baarn: Nelissen. 3e druk. Een heel prettig leesbaar werkboek boordevol met oefeningen: over je plaats in de groep, over normen en waarden, over leiderschap, over je aanpassen en erbij willen horen. Coppoolse, P. (1999). Teamvorming. Management van sociaal-emotionele processen in samenwerkingsverbanden. Baarn: Nelissen. 3e druk. Een heel prettig leesbaar werkboek boordevol met oefeningen: over je plaats in de groep, over normen en waarden, over leiderschap, over je aanpassen en erbij willen horen.
go back to reference Remmerswaal, J. (2000). Handboek Groepsdynamica. Baarn: Nelissen. 4e druk. De hoofdstukken 7 tot en met 11 kunnen je veel nieuwe inzichten opleveren. Kies de oefeningen die je het meest aanspreken. Remmerswaal, J. (2000). Handboek Groepsdynamica. Baarn: Nelissen. 4e druk. De hoofdstukken 7 tot en met 11 kunnen je veel nieuwe inzichten opleveren. Kies de oefeningen die je het meest aanspreken.
go back to reference Stanford, G, Bader, J.J., & Molter, J. (red.) (1997). Groepswerk in het onderwijs.Baarn:Intro. 3e druk. Geeft goede tips en uiteenlopende oefeningen voor het leren samenwerken in groepen. Het boek speelt systematisch stap voor stap in op de moeilijkheden die zich voor kunnen doen bij samenwerken en biedt een breed scala van gestructureerde oefeningen om problemen aan te pakken en op te lossen. Stanford, G, Bader, J.J., & Molter, J. (red.) (1997). Groepswerk in het onderwijs.Baarn:Intro. 3e druk. Geeft goede tips en uiteenlopende oefeningen voor het leren samenwerken in groepen. Het boek speelt systematisch stap voor stap in op de moeilijkheden die zich voor kunnen doen bij samenwerken en biedt een breed scala van gestructureerde oefeningen om problemen aan te pakken en op te lossen.
Metagegevens
Titel
3 Samenwerken in de regiekring
Auteurs
Lia Bijkerk
Wilma van der Heide
Copyright
2010
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
DOI
https://doi.org/10.1007/978-90-313-7808-1_4