Skip to main content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander hoofdstuk

2004 | OriginalPaper | Hoofdstuk

3 Beginvereisten

Auteur : Yvonne Morsink

Gepubliceerd in: Voeding

Uitgeverij: Bohn Stafleu van Loghum

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Voor het goed kunnen begrijpen en juist kunnen uitvoeren van de vaardigheden die in dit cahier centraal staan, is het van belang dat je enige Voorkennis hebt betreffende:
  • de anatomie en fysiologie van het spijsverteringskanaal;
  • de vocht- en elektrolytenbalans;
  • essentiële voedingsstoffen die noodzakelijk zijn Voor een optimale voedingstoestand.
Metagegevens
Titel
3 Beginvereisten
Auteur
Yvonne Morsink
Copyright
2004
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
DOI
https://doi.org/10.1007/978-90-313-9581-1_3