Skip to main content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander hoofdstuk

2007 | OriginalPaper | Hoofdstuk

2 Keukenhygiëne

Auteurs : m.m.v. Bernadet Bink, José van Opstal, Henk Hendrikx

Gepubliceerd in: Zorg voor woon- en leefomgeving 2

Uitgeverij: Bohn Stafleu van Loghum

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Smakelijk eten!
Je gaat uit eten in een restaurant en de bediende heeft vuile handen en vuile kleren aan. Op het bestek zie je opgedroogde etensresten en je drinkglas is ook niet helder.
Metagegevens
Titel
2 Keukenhygiëne
Auteurs
m.m.v. Bernadet Bink
José van Opstal
Henk Hendrikx
Copyright
2007
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
DOI
https://doi.org/10.1007/978-90-313-9433-3_2