Skip to main content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander hoofdstuk

2004 | OriginalPaper | Hoofdstuk

2 Inleiding

Auteur : Yvonne Morsink

Gepubliceerd in: Voeding

Uitgeverij: Bohn Stafleu van Loghum

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Zoals je weet zijn eten en drinken van essentieel belang Voor leven en bewegen. Het lichaam heeft voedingsstoffen nodig Voor een goed verloop van fysiologische processen. Stoffen zijn nodig Voor de groei, het instandhouden van weefsels en Voor het verrichten van lichamelijke en psychische arbeid.
Metagegevens
Titel
2 Inleiding
Auteur
Yvonne Morsink
Copyright
2004
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
DOI
https://doi.org/10.1007/978-90-313-9581-1_2