1998 | OriginalPaper | Hoofdstuk
Tip
Swipe om te navigeren naar een ander hoofdstuk
Gepubliceerd in:
Vaardigheden
Optimale voeding verbetert de voedingstoestand en maakt de zorgvrager sterker. De kans dat de gezondheidsproblemen eerder of gemakkelijker verdwijnen neemt daarmee toe. Om een goede voorlichting over voeding te kunnen geven is niet alleen inzicht nodig in de benodigde voedingsstoffen maar ook in de speciale eisen die aan de voeding van een zieke hulpvrager worden gesteld. Het al dan niet inschakelen van de arts of diëtist is afhankelijk van de verpleegsituatie.
Log in om toegang te krijgen
Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:
- Titel
- 19 Het helpen van een zorgvrager bij het eten en het drinken
- DOI
- https://doi.org/10.1007/978-90-313-9469-2_19
- Auteurs:
-
G. Afink
J. Oldenburger
- Uitgeverij
- Bohn Stafleu van Loghum
- Volgnummer
- 19