Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2008 | Gehoord | Uitgave 1/2008

Tijdschrift voor Psychotherapie 1/2008

15e internationale congres van de ISPS. Madrid, 12-16 juni 2006

Tijdschrift:
Tijdschrift voor Psychotherapie > Uitgave 1/2008
Auteur:
Jan Leijten
Belangrijke opmerkingen
jan leijten, psychiater-psychotherapeut, is zelfstandig gevestigd in Amsterdam. Dit verslag kwam tot stand met bijdragen van Ludi van Bouwel, Dirk Corstens, Jos de Kroon en Margreet de Pater.

Samenvatting

Het driejaarlijkse congres van de International society for the psychological treatments of the schizophrenias and other psychoses (ISPS) vierde dat dit symposium vijftig jaar geleden voor het eerst werd gehouden door de Zwitserse psychiaters Gaetano Benedetti en Christian Muller. Via deze bijeenkomsten is een internationaal netwerk van deskundigen op het

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Tijdschrift voor Psychotherapie

Het Tijdschrift voor Psychotherapie biedt informatie over nieuwe ontwikkelingen in de psychotherapie in binnen- en buitenland, over opleidingen, over wetenschappelijk onderzoek, over casuïstiek, over boeken en congressen.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2008

Tijdschrift voor Psychotherapie 1/2008 Naar de uitgave

Mededeling

Mededeling

Bijeenkomsten

Bijeenkomsten